Julkaistu 09.09.2021

Etsimme informaatioturvallisuuden asiantuntijaa

Etsimme informaatioturvallisuuden asiantuntijaa infrastruktuuriosastollemme kehittämään yhteiskunnan digitaalista turvallisuutta. Kuulut viiden hengen osaavaan tiimiin, jossa hoidat itsenäisesti omaa vastuualuettasi. Käynnistät ja koordinoit kehittämishankkeita, joiden tavoitteena on parantaa yhteiskunnan kokonaisturvallisuutta ja kyvykkyyttä tunnistaa yhteiskuntaan vaikuttamista. Hankkeilla edistetään mm. informaatioturvallisuuden tutkimusta, tilannekuvan muodostamista, varautumisen kehittämistä sekä informaation jakamista yhdessä elinkeinoelämän, sosiaalisen median toimijoiden ja viranomaisten kanssa.

Toivomme sinulta

Sinulla on tehtävää tukeva ylempi korkeakoulututkinto sekä laajaa asiantuntemusta kokonaisturvallisuuden ja informaatioturvallisuuden alueilta. Olet kattavasti verkostoitunut alan kansallisiin ja kansainvälisiin toimijoihin. Tehtävän menestyksellistä hoitamista edistää huoltovarmuuden ja Huoltovarmuusorganisaation toiminnan tuntemus sekä kokemus viranomaisyhteistyöstä.

Olet toimintatavaltasi itseohjautuva ja hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Sinulla on kyky verkostollisen ja laajan ohjelmallisen toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä hyvät viestintätaidot suullisesti ja kirjallisesti. Erinomainen suomen kielen ja sujuva englannin kielen taito ovat tehtävässä välttämättömiä, ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle yhteiskunnallisesti merkittävän, strategisen ja monipuolisen työn. Työ on hyvin itsenäistä, laaja-alaista ja vastuullista ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työsi sisältöön. Työpaikkasi sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa infrastruktuuriosaston johtaja Sauli Savisalo 15.9. klo 11–12 tai 17.9. klo 11–12, puh. 0400 473 155.

Täytä hakulomake MPS:n verkkosivustolla, täydennä myös palkkatoiveesi ja liitä mukaan CV:si sekä hakemuksesi 21.9.2021 mennessä.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.