Julkaistu 13.09.2021

Haemme alueasiantuntijaa

Alueasiantuntijana toimit Huoltovarmuuskeskuksessa aluetoiminnan työtehtävien parissa. Tehtäviisi kuuluvat Alue 2030 -ohjelman toteutuksen sekä siinä toteutettavien projektien koordinoiminen. Toimit näissä projektiryhmissä Huoltovarmuuskeskuksen edustajana.

Työparinasi toimii Alue 2030 -ohjelman ohjelmapäällikkö ja tarvittaessa sijaistatte toisianne. Toimit myös alueellisen huoltovarmuustoiminnan kehittämisen kokonaisuudesta vastaavan henkilön tukena, valmistelet lausuntoja ja vaikutat alueelliseen varautumispolitiikkaan huoltovarmuuden näkökulmasta. Työtä tehdään verkostomaisessa ja monialaisessa toimintaympäristössä. Lähimmät sidosryhmäsi ovat huoltovarmuusorganisaation ELVAR-toimikunnat, poolit ja muut toimijat, aluehallintovirastot ja ELY-keskukset. Hallinnollisesti raportoit työssäsi Huoltovarmuuskeskuksen Perustuotanto-osaston johtajalle.

Toivomme sinulta

Sinulla on ymmärrystä ja kokemusta huoltovarmuuden sekä varautumisen teemoista ja vahva kokemus projektien läpiviennistä. Omaat hyvät esiintymis- ja kirjoitustaidot ja sinulla on kyky verkostoitua ja tehdä verkostomaista työtä. Olet työskentelytavoiltasi itseohjautuva, järjestelmällinen ja yhteistyökykyinen. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Erinomainen suomen kielen ja sujuva englannin kielen taito ovat tehtävässä välttämättömiä, ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen työn yhteiskunnallisesti merkittävien asioiden parissa. Pääset työskentelemään näköalapaikalta alueellisen varautumisen ja huoltovarmuustoiminnan parissa. Tehtävässä on mahdollisuus kehittyä ja laajentaa omaa osaamista huoltovarmuustoiminnan asiantuntijana. Tehtävä on vakituinen ja työpaikkasi sijaitsee keskeisellä sijainnilla Helsingin ydinkeskustassa.

Työ alkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.1.2022.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

  • Huoltovarmuuskeskuksen Perustuotanto-osaston johtaja Jaakko Pekki puh. 029 505 1015 (puhelinaika: 24.9. klo 9.00-10.00).
  • Huoltovarmuuskeskuksen Perustuotanto-osaston valmiusasiamies Ville Anttila puh. 029 505 1009 (puhelinaika: 17.9. klo 10.00-11.00).
  • MPS:n konsultti Irene Turakainen puh. 020 746 9457 (puhelinaika: 20.9. klo 9.00-10.00).

Täytä hakulomake palkkatoiveineen MPS:n verkkosivustolla  ja liitä mukaan CV ja lähetä hakemuksesi 26.9.2021 mennessä. Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.