Julkaistu 22.03.2023

Haemme analyytikkoa

Haemme vakituiseen työsuhteeseen analyytikkoa osallistumaan huoltovarmuuden tilanneseurantaan, tiedon hankintaan ja analyysin tuottamiseen. Tehtävässä korostuvat tiedonhaku ja -käsittely, yhtenä osa-alueena hybridivaikuttaminen. Teet työtäsi itsenäisesti, mutta myös osana tiimiä. Lähimpiä sidosryhmiäsi ovat talon sisäiset asiantuntijat, Huoltovarmuusorganisaation jäsenet, viranomais- ja kansainväliset kumppanit. Osallistut osaston sisäisiin projektiryhmiin ja ulkoisiin analyysi-, tutkimus- ja ennakointiryhmiin tarpeen mukaan. Myös kansainvälisiä projekteja voi kuulua vastuualueeseesi. Tehtävä on vakituinen asiantuntijatason tehtävä, joka sijoittuu Huoltovarmuuskeskuksen Tutkimus- ja analyysiosastolle.

Toivomme sinulta

Hakemallamme henkilöllä on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai sinulla voi olla kokemusta analyysitoiminnasta esimerkiksi jollakin huoltovarmuuteen liittyvällä toimialalla tai viranomaistoiminnoissa. Olet toimintatavaltasi itseohjautuva, analyyttinen ja huolellinen, ja hahmotat laajoja kokonaisuuksia. Kykenet hahmottamaan huoltovarmuuden kannalta olennaisia toimintoja sekä niihin kohdentuvia muutospaineita ja uhkia, hyödyntämään avoimia tietolähteitä ja tuottamaan analyysiraportteja. Haluat kehittää osaamistasi analyysin osalta ja sinulla on valmius kehittää itseäsi kvantitatiivisessa analyysissa. Olet työssäsi yhteistyöllinen ja viestit selkeästi. Hallitset normaalit toimisto-ohjelmat, erityisesti Excelin ja erilaisten tilastollisten työkalujen hallinta luetaan eduksi. Sinulla on erinomainen suomen kielen ja sujuva englannin kielen taito. Hyvä ruotsin kielen taito katsotaan merkittäväksi eduksi.

Tarjoamme sinulle

Huoltovarmuuskeskus on kehittyvä asiantuntijatalo, jossa työskentelee tällä hetkellä yli 70 eri alojen osaajaa. Teemme merkityksellistä työtä sitoutuneesti ja pitkäjänteisesti. Tarjoamme sinulle itsenäisen, haastavan ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset käyttämään asiantuntemustasi yhteiskunnallisesti tärkeiden asioiden parissa. Tarjoamme sinulle sympaattisen työyhteisön ja kilpailukykyiset työsuhde-edut. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa ja työskentelemme hybridimallilla siinä määrin kuin työtehtävät sen mahdollistavat.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltovarmuuskeskuksessa analyytikko Heikki Laurikainen puh. 029 505 1131, puhelinajat: pe 24.3 klo 12-13 ja 31.3 klo 13-14 ja MPS:n konsultti Irene Turakainen puh. 020 746 9457 (puhelinaika 28.3 klo 9-10).

Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi MPS:n rekrytointisivulla 4.4 mennessä.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.