Julkaistu 20.11.2023

Haemme asiantuntijaa ohjelma- ja projektitoimistoon (PMO)

Kiinnostavatko sinua sisäiset palvelu- ja kehittämistehtävät ohjelma- ja projektitoimistossa yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa?

Nykyisen osaajamme siirtyessä uusiin haasteisiin haemme asiantuntijaa toteuttamaan Huoltovarmuuskeskuksen (HVK) ohjelmien ja projektien tukea. HVK:n ohjelma- ja projektitoimisto (PMO) tukee huoltovarmuustyön toteuttamista ja kehittämistä ohjelmin ja projektein sekä vastaa ohjelma- ja projektijohtamisen toimintamalleista sekä niiden toimeenpanon tuesta.

Tehtävässä työskentelet HVK:n projektien suunnittelun, toteuttamisen ja seurannan sekä ohjelmakokonaisuuksien parissa ja vastaat ohjelmien välisestä koordinoinnista. Suunnittelet, juurrutat ja ylläpidät ohjeita, työkaluja ja toimintatapoja yhdessä ohjelma- ja projektitoimiston päällikön kanssa. Toimit projektisalkunhallintasovelluksen pääkäyttäjänä ja vastaat osaltasi sovelluksen käyttäjäkoulutuksista, käyttäjätuesta ja sovelluksen jatkokehitysideoiden tunnistamisesta. Valmistelet tilaisuuksia, työstät kokous- ja esitysmateriaaleja sekä toteutat omalta osaltasi sisäistä viestintää. Tuet työssäsi HVK:n ohjelma- ja projektityötä tekeviä kollegoita. Tehtävässä pääset osallistumaan HVK:n projektijohtamismallin sekä ohjelmallisen toimintakulttuurin ja tiedolla johtamisen kehittämiseen.

Tehtävä on käytännönläheinen asiantuntijatehtävä ja työtäsi ohjaa PMO:n päällikkö. Tehtävä sijoittuu Huoltovarmuuskeskuksen strateginen kehittäminen ja yhteiset palvelut-osastolle ja hallinnollisena esihenkilönäsi toimii hallintojohtaja. Tehtävä on vakinainen.

Toivomme sinulta

Olet palveluhenkinen ohjelma- ja projektityön kehittäjä ja kykenet pitkäjänteiseen ja tulokselliseen muutostyöhön. Pystyt pitämään samanaikaisesti useita lankoja käsissäsi ja edistämään sinulle asetettuja tavoitteita. Olet valmis laittamaan luovuutesi peliin kehittämistehtävissä sekä motivoit ja kannustat myös muita kehittymään ja oppimaan uutta. Hakemallamme henkilöllä on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä aiempaa työkokemusta ohjelma- tai projektijohtamisen tuki- ja kehittämistehtävistä. Aiempi kokemus kouluttamisesta sekä käyttökokemus projektin- tai projektisalkunhallintajärjestelmistä ovat eduksi.

Olet toimintatavaltasi itseohjautuva, sinulla on vahva toimeenpano- ja organisointikyky ja hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Työotteeltasi olet huolellinen ja tarkka. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja viestit selkeästi. Hallitset hyvin normaalit toimisto-ohjelmistot (esim. MS Officen työkalut). Tehtävässä edellytetään erinomaista suomen kielen ja sujuvaa englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle

Huoltovarmuuskeskus (HVK) on kehittyvä asiantuntijatalo, jossa työskentelee tällä hetkellä 85 eri alojen osaajaa. Teemme merkityksellistä työtä sitoutuneesti ja pitkäjänteisesti. Työskentelemme arvojemme mukaisesti – asiantuntevasti, kestävästi, yhdessä ja ihmislähtöisesti. Tarjoamme sinulle asiantuntevan ja innostavan työyhteisön sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset käyttämään asiantuntemustasi yhteiskunnallisesti tärkeiden asioiden parissa. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa ja työskentelemme hybridimallilla toimistossa ja etätyössä työtehtävien sen mahdollistaessa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltovarmuuskeskuksessa ohjelma- ja projektitoimiston päällikkö Hanna-Leena Tikkanen, puh. ​029 505 1333 torstaina 23.11.2023 klo 9–10 ja tiistaina 28.11.2023 klo 10-11 sekä MPS:n rekrytointikonsultti Irene Turakainen, puh. 020 7469 457 maanantaina 27.11.2023 klo 13-14.

Lisätietoja Huoltovarmuuskeskuksen ohjelmista

Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV MPS:n rekrytointisivulla viimeistään sunnuntaina 3.12.2023.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.