Julkaistu 18.2.2021

Haemme controlleria

Haemme Controlleria osaksi ammattitaitoista neljän hengen taloustiimiä.

Tehtäväsi painottuvat ulkoiseen laskentaan ja raportointiin. Työ muodostuu pitkälti itsenäisesti hoidettavista finance control -tyyppisistä asiantuntijatehtävistä. Siihen sisältyy myös taloushallinnon kehitystehtäviä ja selvityksiä. Tehtävä on uusi ja se sijoittuu Huoltovarmuuskeskuksen hallinto-osastolle. Hallinnollisesti raportoit työssäsi hallintojohtajalle.

Sinulla on tehtävää tukeva soveltuva korkeakoulututkinto ja vähintään kolmen vuoden työkokemus taloushallinnon tehtävistä. Tehtävässä korostuvat huoltovarmuusrahaston talousseuranta ja raportointi sekä johdon talousraportoinnin ja raportointityökalujen kehittäminen. Tunnet myös taloushallinnon käytännön työprosessit. Osallistut budjetoinnin ja tilinpäätöksen toteuttamiseen ja laatimiseen. Hallitset hyvin MS Office -työkalut ja sinulla on kokemusta jostain taloushallinnon ERP-järjestelmästä.

Olet työssäsi numerotarkka ja järjestelmällinen. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot, olet palveluhenkinen ja kehitysmyönteinen. Suomen kielen osaamisen tulisi olla erinomaista. Englannin kielen osaamisesi on sujuvaa, ruotsin kielen taito on eduksi.

Työ tarjoaa itsenäisiä ja monipuolisia taloushallinnon tehtäviä yhteiskunnallisesti merkityksellisten asioiden parissa. Tehtävässä on mahdollisuus kehittyä kotimaiseen ja kansainväliseen huoltovarmuuteen liittyvän taloudenpidon asiantuntijaksi. Tehtävä on vakituinen ja työpaikkasi sijaitsee keskeisellä sijainnilla Helsingin ydinkeskustassa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltovarmuuskeskuksen hallintojohtaja Rain Mutka puh. 050 559 1905 (puhelinajat: ma 22.2. klo 11–12 ja ma 1.3. klo 11–12) sekä MPS:n konsultti Irene Turakainen puh. 020 746 9457 (puhelinaika: 2.3. klo 12–13)

Täytä hakulomake palkkatoiveineen mps:n sivulla ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi 4.3.2021 mennessä.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.