Julkaistu 18.11.2022

Haemme elintarvikehuollon asiantuntijaa

Haemme elintarvikehuoltotiimiämme vahvistamaan elintarvikehuollon asiantuntijaa.

Toimit projektipäällikkönä Huoltovarmuuskeskuksen (HVK) Toimintavarma myymäläverkosto -projektissa sekä yhteysjäsenenä Huoltovarmuusorganisaation (HVO) Kauppa- ja jakelupoolissa, jossa kehität alan varautumis- ja valmiustyötä. Kehität myös kotitalouksien omatoimista varautumista sekä toimit yhteyshenkilönä kotitalouksien omatoimisen varautumisen järjestötoimikunnassa (KOVA-toimikunta).

Tehtäväkenttääsi kuuluu käytännössä koko elintarvikeketju, painottuen kuitenkin sen loppupäähän (kauppa ja kuluttajat). Toimit Elintarviketeollisuuspoolin ja Alkutuotantopoolin yhteyshenkilön tukena ja varahenkilönä elintarvikehuoltoon liittyvien varmuusvarastojen ylläpitämisessä.

Työympäristösi on verkostomainen ja monialainen. Rakennat aktiivisesti yhteistyötä elintarvikehuoltosektorin toimijoihin kuten poolin kuuluviin yrityksiin, työnantajaliittoihin ja viranomaisiin. Työskentelet HVK:n toimeenpanoyksikössä yhdessä muiden varautumisasiantuntijoidemme kanssa. Tehtävä on vakituinen ja työ edellyttää matkustusvalmiutta erityisesti kotimaassa.

Toivomme sinulta

Työtehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää laaja-alaista päivittäistavarakaupan tuntemusta asiantuntija- tai päällikkötehtävistä sekä kokemusta projektipäällikkönä toimisesta. Arvostamme myös valmiita verkostoja ja yhteyksiä elintarvikehuollon alalla. Varautumistyön tuntemus sekä kokemus verkostotyyppisestä työstä luetaan eduksi. Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto.

Toimintatavoiltasi olet itseohjautuva, aloitteellinen ja organisointikykyinen. Viet asioita loppuun ja hahmotat laajoja kokonaisuuksia. Suhtaudut asioihin positiivisesti ja innostuneesti ja pystyt välittämään innostuksesi myös muille projektissa oleville. Sinulla on hyvät vuorovaikutus-, verkostoitumis-, neuvottelu- ja yhteistyötaidot. Tehtävässä edellytetään erinomaista suomen kielen taitoa sekä sujuvaa englantia, ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle

HVK on kehittyvä asiantuntijatalo, jossa työskentelee tällä hetkellä noin 70 eri alojen osaajaa. Teemme merkityksellistä työtä sitoutuneesti ja pitkäjänteisesti. Tarjoamme sinulle itsenäisen, haastavan ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset käyttämään asiantuntemustasi yhteiskunnallisesti tärkeiden asioiden parissa. Tarjoamme sinulle dynaamisen työyhteisön ja kilpailukykyiset työsuhde-edut. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa ja työskentelemme hybridimallilla siinä määrin kuin työtehtävät sen mahdollistavat.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltovarmuuskeskuksessa toimeenpanoyksikön johtaja Aki Laiho, puh. 029 505 1300 (puhelinaika 23.11.2022 klo 13-14) ja MPS:n konsultti Irene Turakainen puh. 020 746 9457 (puhelinaika 22.11 klo 9-10).

Täytä hakulomake MPS:n rekrytointisivuilla 4.12.2022 mennessä ja liitä mukaan palkkatoiveesi, CV ja hakemuksesi.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.