Julkaistu 08.05.2023

Haemme finanssialan varautumisasiantuntija

Haemme vakituiseen työsuhteeseen finanssialan varautumisasiantuntijaa.

Toimit Huoltovarmuusorganisaatiossa Rahoitus- ja Vakuutusalan poolien yhteysjäsenenä ja kehität finanssialan varautumis- ja valmiustyötä yhteistyössä elinkeinoelämän ja viranomaisten kanssa. Huoltovarmuuskeskuksen ohjelmakokonaisuuteen kuuluvissa finanssialan projekteissa valmistelet, ohjaat ja seuraat alan varautumista. Osallistut uuden perustettavan poolin käynnistämistyöhön, ja toimit tulevaisuudessa myös sen yhteyshenkilönä.

Huoltovarmuuskeskuksessa työtä tehdään verkostomaisessa ja monialaisessa toimintaympäristössä. Läheisimmät sidosryhmäsi ovat Rahoitus- ja Vakuutusalan poolien puheenjohtajisto, jäsenet ja poolitoimiston henkilökunta.

Toivomme sinulta

Hakemallamme henkilöllä on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä vankka ja monipuolinen kokemus rahoitus- ja/tai vakuutusalalta joko elinkeinoelämän ja/tai viranomaisnäkökulmasta. Sinulla on ymmärrystä kansallisista ja kansainvälisistä finanssialan ratkaisuista sekä niiden merkityksestä Suomen huoltovarmuudelle. Taloushallinnon prosessien ymmärrys ja finanssialan sääntelyn osaaminen on tehtävässä eduksi. Arvostamme myös kokemusta riskien- ja jatkuvuudenhallintaan liittyvistä tehtävistä.

Olet toimintatavaltasi itseohjautuva ja omaat vahvan toimeenpano- ja organisointikyvyn projektimaisessa toimintaympäristössä. Opit asioita tehokkaasti ja kykenet myös hyvään tiedonhankintaan ja -hallintaan. Haluat kehittyä asiantuntijana ja hakea ratkaisuja esillä oleviin ongelmiin. Verkostoidut helposti, esiintyminen on sinulle luontevaa ja omaat hyvät sosiaaliset taidot. Kykenet myös tuottamaan tiivistä oleelliset asiat sisältävää esitysmateriaalia poolien kokouksiin ja muihin tilaisuuksiin. Sujuva suomen ja englannin kielen taito ovat tehtävässä välttämättömiä. Ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle

Huoltovarmuuskeskus on asiantuntijatalo, jossa työskentelee tällä hetkellä 80 eri alojen osaajaa. Teemme merkityksellistä työtä sitoutuneesti ja pitkäjänteisesti. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset käyttämään asiantuntemustasi yhteiskunnallisesti tärkeiden asioiden parissa. Tarjoamme sinulle lämminhenkisen ja innostavan työyhteisön ja kilpailukykyiset työsuhde-edut. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa ja työskentelemme hybridimallilla siinä määrin kuin työtehtävät sen mahdollistavat.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltovarmuuskeskuksen yksikönjohtaja Jarna Hartikainen, puh. 029 505 1022 (puhelinaika 10.5. klo 15–16) ja johtava varautumisasiantuntija Tehi Palletvuori, puh. 029 505 1032 (puhelinaika 12.5. klo 15–16 ja 16.5. klo 13–14) sekä MPS:n konsultti Irene Turakainen puh. 020 746 9457 (puhelinaika 11.5. klo 9–10).

Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi MPS:n rekrytointisivulla 22.5.2023 mennessä.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.