Julkaistu 29.4.2021

Haemme hankinta-asiantuntijaa

Tehtävänäsi on toimia hankinnan asiantuntijatehtävässä, jossa osallistut laajasti Huoltovarmuuskeskuksen hankintoihin. Hankinnat ulottuvat kaikkiin Huoltovarmuuskeskuksessa tehtäviin tavara- ja palvelu-hankintoihin sekä niihin liittyvään logistiikkaan ja varastointiin. Tehtävä sijoittuu Huoltovarmuuskeskuksen hallinto-osastolle ja raportoit työssäsi hallintojohtajalle.

Tämä paikka on sinulle, joka uskot pitäväsi useampiakin lankoja käsissäsi ja viet hallitusti suurempiakin hankintakokonaisuuksia maaliin asti. Päivääsi rytmittävät hankintojen suunnittelu, sopimusneuvottelut ja erilaiset projektihankinnat, joissa pääset tekemään yhteistyötä asiantuntevan organisaatiomme ja laajan kansainvälisen kumppaniverkostomme kanssa. Pääset myös näyttämään luovuutesi kehittäessäsi uutta, etkä epäröi heittäytyä oppimaan uusia asioita.

Sinulla on tehtävää tukeva, vähintään amk-tasoinen alempi korkeakoulututkinto, vahva kokemus hankinnoista ja ostoista sekä perustiedot julkisen hankinnan kulusta. Eduksi on käytännössä osoitettu kokemus julkisen puolen kilpailutusprosesseista ja hankintalainsäädännön soveltamisesta. Voit olla työurasi alussa tai jo kokenut senioritekijä, jolla on haluja oppia ja kehittyä julkisen puolen hankintojen vahvaksi asiantuntijaksi. Et toimi pelkästään ostajan roolissa, vaan osallistut mielelläsi myös hankinta- ja ostotoimintojen sisäisten toimintojen kehittämiseen.

Olet toimintatavaltasi itseohjautuva ja sinulla on vahva toimeenpano- ja organisointikyky. Olet työssäsi tarkka ja järjestelmällinen. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja hallitset hyvin normaalit toimisto-ohjelmistot. Englannin kielen osaamisesi on vahvaa ja pääsetkin sitä käyttämään työssäsi erityisesti kansainvälisten hankintojen osalta. Suomen kielen osaamisen tulisi olla erinomaista, ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen työn yhteiskunnallisesti merkityksellisten asioiden parissa. Pääset omalla hankintatyölläsi vaikuttamaan Suomen varautumiseen. Tehtävä on vakituinen ja työpaikkasi sijaitsee keskeisellä sijainnilla Helsingin ydinkeskustassa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltovarmuuskeskuksen hallintojohtaja Rain Mutka puh. 050 559 1905 (puhelinajat: 4.5. klo 14-15 sekä 10.5. klo 12-13) sekä MPS:n konsultti Irene Turakainen puh. 020 746 9457 (puhelinaika: 12.5 klo 10:30-11:30)

Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi 16.5.2021 mennessä.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.