Julkaistu 02.12.2021

Haemme HR-asiantuntijaa

Haemme HR-asiantuntijaa perhevapaan sijaisuuteen, jonka arvioitu kesto on 31.12.2022 saakka.

Osallistut työssäsi laaja-alaisesti henkilöstöhallinnon eri tehtäviin. Olet tukena uusien työntekijöiden rekrytoinneissa ja perehdyttämisessä, hoidat työsuhdeasioita ja hallinnoit HR-järjestelmiä. Järjestät henkilöstölle koulutuksia ja osallistut erilaisiin henkilöstöhallinnon kehittämishankkeisiin. Esimiehenäsi toimii hallintojohtaja ja työparinasi henkilöstöhallinnosta vastaava HR-asiantuntija.

Hakemallamme henkilöllä on HR-alalle soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemusta henkilöstöhallinnon tehtävistä. Kokemus valtionhallinnosta luetaan eduksi. Tehtävässä edellytetään erinomaista suomen kielen ja sujuvaa englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on eduksi.

Olet toimintatavaltasi oma-aloitteinen ja asiakaslähtöinen. Yhteistyötaitosi ovat erinomaiset ja sinulla on vahva toimeenpano- ja organisointikyky. Viestit selkeästi sekä suullisesti että kirjallisesti.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen työn organisaatiossa, jonka tehtävä on yhteiskunnallisesti merkittävä. Työpaikkasi sijaitsee keskeisellä sijainnilla Helsingin ydinkeskustassa.

Tehtävä alkaa 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltovarmuuskeskuksen hallintojohtaja Rain Mutka (8.12. klo 12–13, puh. 050 559 1905).

Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi 13.12.2021 mennessä.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Huoltovarmuuskeskus

Huoltovarmuuskeskuksen (HVK) tehtävänä on maan huoltovarmuuden ylläpitämiseen ja kehittämiseen liittyvä suunnittelu ja operatiivinen toiminta. Huoltovarmuuden varmistamisessa elinkeinoelämän ja julkishallinnon välinen yhteistyö on ratkaisevassa asemassa. Huoltovarmuuskeskus tukee tätä yhteistyötä ohjaamalla huoltovarmuusorganisaatioiden sektorien ja poolien toimintaa.