Julkaistu 14.03.2023

Haemme HR-päällikköä

Haemme Huoltovarmuuskeskukseen vakituiseen tehtävään HR-päällikköä.

Vastaat kokonaisvaltaisesti organisaatiomme henkilöstöhallinnosta. Tehtäviisi kuuluu sekä strategista suunnittelua että operatiivista henkilöstöhallintoa. Varmistat talon HR-palveluiden sujuvuuden ja huolehdit työntekijöiden koko työsuhteen elinkaaren hallinnasta. Tehtäviisi kuuluu mm. rekrytointeja, työehtosopimusasioita sekä HR-järjestelmien käyttöä. Vastaat myös henkilöstön kehittämisen kokonaisuudesta ja toimit johdon ja esihenkilöiden tukena henkilöstöjohtamiseen, työsuhdeasioihin ja työhyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä.

Tehtävä sijoittuu strateginen kehittäminen ja yhteiset palvelut -osastolle. Esihenkilönäsi toimii hallintojohtaja ja tiimiisi kuuluu HR-asiantuntija.

Toivomme sinulta

Hakemallamme henkilöllä on HR-alalle soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä vankka ja monipuolinen kokemus vastuullisista HR-tehtävistä. Valtionhallinnon tuntemus sekä kokemus esihenkilötyöstä tai tiiminvetämisestä luetaan eduksi.

Olet toimintatavaltasi itseohjautuva ja sinulla on vahva toimeenpano- ja organisointikyky. Sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot sekä kyky kuunnella ja tunnistaa henkilöstön tarpeita. Osaat myös vakuuttaa ja pitää tarvittaessa puolesi yhteistyötilanteissa. Erinomainen suomen kielen ja sujuva englannin kielen taito ovat tehtävässä välttämättömiä, ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle

Huoltovarmuuskeskus on kehittyvä asiantuntijatalo, jossa työskentelee tällä hetkellä yli 70 eri alojen osaajaa. Teemme merkityksellistä työtä sitoutuneesti ja pitkäjänteisesti. Tarjoamme sinulle asiantuntevan työyhteisön, kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset käyttämään asiantuntemustasi yhteiskunnallisesti tärkeiden asioiden parissa. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa ja työskentelemme hybridimallilla siinä määrin kuin työtehtävät sen mahdollistavat.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltovarmuuskeskuksen hallintojohtaja Rain Mutka, puh. 029 505 1049 (puhelinaika 20.3.2023 klo 15-16) ja MPS:n konsultti Irene Turakainen puh. 020 746 9457 (puhelinaika 23.3 klo 9-10).

Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi MPS:n rekrytointisivulla 28.3.2023 mennessä.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.