Julkaistu 09.05.2022

Haemme IT-päällikköä

Haemme vakituiseen työsuhteeseen IT-päällikköä vastaamaan Huoltovarmuuskeskuksen sisäisen IT:n infrastruktuurista ja palveluista.

Tehtävänäsi on koordinoida, ohjata ja kehittää Huoltovarmuuskeskuksen IT-palvelukokonaisuutta. Työssäsi ohjaat IT-palvelutuottajien työtä, varmistat IT-palveluiden toimivuuden seurannan sekä ohjaat kehittämisprojekteja. Vastaat myös talousseurannasta ja budjetoinnista sekä kilpailutuksista ja hankinnoista. Pääset työssäsi myös pohtimaan Huoltovarmuuskeskuksen jatkuvuudenhallintaa IT-toimivuuden näkökulmasta sekä sitä, miten IT voi tukea talon sisäisiä käyttäjiä myös hybridityöskentelyssä. Toimit Huoltovarmuuskeskuksen edustajana valtionhallinnon IT-ohjausryhmissä.

Tehtävä sijoittuu Huoltovarmuuskeskuksen hallinto-osastolle ja raportoit työssäsi hallintojohtajalle. Toimit kahden hengen IT-tiimissä tiimin vetäjänä. Työskentelet tiiviisti myös muiden osastojen asiantuntijoiden kanssa.

Toivomme sinulta

Sinulla on tehtävää tukeva ylempi korkeakoulututkinto sekä vahvaa kokemusta IT-infrastruktuuriin liittyvistä tehtävistä, IT-palveluiden kehittämisestä ja ylläpidosta sekä IT-projektien toteutuksesta. Eduksi luetaan tietoturvaan liittyvä osaaminen, kokemus valtionhallinnon toimintaympäristöstä sekä kokemus tiimin vetäjänä toimimisesta. Olennaista tehtävässä on IT-ympäristön kokonaisuuden ymmärtäminen ja hallitseminen.

Olet toimintatavaltasi itseohjautuva, palveluhenkinen ja tuloshakuinen. Tartut mielelläsi kehittämisprojekteihin ja sinulla on vahva toimeenpanokyky. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Tehtävässä edellytetään erinomaista suomen kielen taitoa ja sujuvaa englantia. Ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle

Huoltovarmuuskeskus on kehittyvä asiantuntijatalo, jossa työskentelee tällä hetkellä 70 eri alojen osaajaa. Teemme merkityksellistä työtä sitoutuneesti ja pitkäjänteisesti. Tarjoamme sinulle itsenäisen, haastavan ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset käyttämään asiantuntemustasi yhteiskunnallisesti tärkeiden asioiden parissa. Tarjoamme sinulle sympaattisen työyhteisön ja kilpailukykyiset työsuhde-edut. Toimistomme sijaitsee keskeisellä sijainnilla Helsingin ydinkeskustassa ja työskentelemme hybridimallilla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat Huoltovarmuuskeskuksen hallintojohtaja Rain Mutka, puh. 050 559 1905 (puhelinaika: 13.5. klo 12–13) sekä MPS:n konsultti Irene Turakainen, puh. 020 746 9457 (puhelinaika: 16.5. klo 9–10)

Täytä hakulomake palkkatoiveineen MPS:n rekrytointisivulla ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi 22.5.2022 mennessä.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Huoltovarmuuskeskus

Huoltovarmuuskeskuksen (HVK) tehtävänä on maan huoltovarmuuden ylläpitämiseen ja kehittämiseen liittyvä suunnittelu ja operatiivinen toiminta. Huoltovarmuuden varmistamisessa elinkeinoelämän ja julkishallinnon välinen yhteistyö on ratkaisevassa asemassa. Huoltovarmuuskeskus tukee tätä yhteistyötä ohjaamalla huoltovarmuusorganisaatioiden sektorien ja poolien toimintaa.