Julkaistu 03.05.2023

Haemme kuntatekniikan asiantuntijaa

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kuntatekniikan asiantuntijaa. Kuntatekniikan asiantuntija hoitaa ja tukee kuntiin liittyvää varautumistyötä ja kehittää mm. vesihuollon ja jätehuollon varautumis- ja valmiustyötä yhdessä huoltovarmuusorganisaation yhteistyökumppanien ja kuntaverkostojen kanssa.

Toimit huoltovarmuusorganisaatioon kuuluvien vesihuoltopoolin ja jätealan huoltovarmuustoimikunnan yhteysjäsenenä sekä toimit aktiivisesti kuntaverkostojen parissa. Kartoitat ja analysoit kehittämistarpeita ja vastaat vastuualueesi projektien koordinoinnista ja toimeenpanosta. Työtä tehdään verkostomaisessa ja monialaisessa toimintaympäristössä. Toimit aktiivisena vaikuttajana ja olet viemässä Huoltovarmuuskeskuksen näkemystä erilaisiin työryhmiin. Tärkeimpiä sidosryhmiäsi tässä työssä ovat Kuntaliitto, Turvallinen ja kriisinkestävä kunta -verkosto, vesihuoltopooli, jätealan huoltovarmuustoimikunta sekä näihin kuuluvat keskeiset organisaatiot. Kehität alueellista huoltovarmuustoimintaa osana aluetoimintatiimiä. Tehtävä sijoittuu Huoltovarmuuskeskuksen operatiiviselle osastolle.

Toivomme sinulta

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä vähintään viiden vuoden kokemus monipuolisista kuntatekniikan tehtävistä sekä vahvaa kokemusta ja osaamista vastuualueen varautumiseen liittyvistä asioista. Olet toimintatavaltasi systemaattinen ja suunnitelmallinen, hahmotat asioita kokonaisuuksien tasolla ja sinulla on hyvät organisointitaidot. Toimit itseohjautuvasti ja sinulla on vahva halu kehittää osaamistasi. Olet taitava verkostoituja ja sinulla on kyky motivoida ja innostaa ihmisiä. Erinomainen suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön, ruotsin kielen taito on eduksi. Työ edellyttää matkustusvalmiutta Suomessa.

Tarjoamme sinulle

Huoltovarmuuskeskus on asiantuntijatalo, jossa työskentelee tällä hetkellä 80 eri alojen osaajaa. Teemme merkityksellistä työtä sitoutuneesti ja pitkäjänteisesti. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset käyttämään asiantuntemustasi yhteiskunnallisesti tärkeiden asioiden parissa. Tarjoamme sinulle sympaattisen työyhteisön ja kilpailukykyiset työsuhde-edut. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa ja työskentelemme hybridimallilla siinä määrin kuin työtehtävät sen mahdollistavat.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat Huoltovarmuuskeskuksen toimeenpano -yksikön johtaja Aki Laiho puh. 029 505 1300 (puhelinaika 10.5. klo 11-12, johtava varautumisasiantuntija Ville Anttila puh. 029 505 1009 (puhelinaika 15.5. klo 13-14) sekä MPS:n konsultti Irene Turakainen puh. 020 746 9457 (puhelinaika 5.5. klo 10-11)

Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi MPS:n rekrytointisivulla 19.5.2023 mennessä.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.