Julkaistu 22.4.2021

Haemme kuntien varautumisen asiantuntijaa

Kuntien varautumisen asiantuntijana hoidat ja tuet kuntiin liittyvää varautumistyötä ja kehität mm. vesihuollon ja jätehuollon varautumis- ja valmiustyötä yhdessä poolisihteerien ja kuntaverkostojen kanssa. Olet vesihuoltopoolin ja jätealan huoltovarmuustoimikunnan yhteysjäsen ja toimit aktiivisesti kuntaverkoston parissa. Kartoitat ja analysoit kehittämistarpeita ja osallistut kehittämishankkeisiin sekä projektiryhmiin. Toimit aktiivisena vaikuttajana ja olet viemässä Huoltovarmuuskeskuksen näkemystä erilaisiin työryhmiin. Tärkeimpiä sidosryhmiäsi tässä työssä ovat Kuntaliitto, Turvallinen ja kriisinkestävä kunta -verkosto sekä keskeiset pooleihin kuuluvat organisaatiot. Tehtäviisi kuuluu verkosto- ja kehittämistyön lisäksi harjoitusten valmistelu ja niihin osallistuminen. Toimit työparina alueellisen varautumisen asiantuntijan kanssa ja raportoit työssäsi perustuotanto-osaston johtajalle. Työtä tehdään verkostomaisessa ja laaja-alaisessa toimintaympäristössä.

Toivomme sinulta
Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä vähintään viiden vuoden kokemus kuntasektorilta tai kunnallisesta toiminnasta sekä vahva ymmärrys kuntien varautumiseen liittyvistä asioista. Olet toimintatavaltasi systemaattinen ja suunnitelmallinen, hahmotat asioita kokonaisuuksien tasolla ja sinulla on hyvät organisointitaidot. Toimit itseohjautuvasti ja sinulla on vahva halu kehittää osaamistasi. Olet taitava verkostoituja ja sinulla on kyky motivoida ja innostaa ihmisiä. Erinomainen suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön, ruotsin kielen taito on eduksi. Työ edellyttää matkustusvalmiutta Suomessa.

Tarjoamme sinulle
Tarjoamme sinulle itsenäisen, haastavan ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset käyttämään asiantuntemustasi yhteiskunnallisesti tärkeiden asioiden parissa. Työpaikkasi sijaitsee keskeisellä sijainnilla Helsingin ydinkeskustassa.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltovarmuuskeskuksessa osastonjohtaja Jaakko Pekki (28.4. klo 12–13 sekä 3.5. klo 12–13), puh. 029 505 1015 sekä MPS:n konsultti Hanna Ruohonen (to 29.4. klo 15:00–16:00), puh. 020 746 9470.
Täytä hakulomake palkkatoiveineen mps:n sivulla ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 5.5.2021 mennessä.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.