Julkaistu 29.03.2023

Haemme materiaalitoimintojen asiantuntijaa

Haemme materiaalitoimintojen asiantuntijaa määräaikaiseen tehtävään 30.9.2026 asti. Tehtävä liittyy RescEU-projektikokonaisuuteen, jossa kehitetään materiaalista varautumista kemiallisiin, biologisiin, säteily- ja ydinuhkiin (CBRN) osana EU:n yhteistä varautumisen kehittämistyötä. Kokonaisuus toteutetaan sisäministeriön johdolla poikkihallinnollisessa projektiyhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Materiaalitoimintojen asiantuntijan tehtävät keskittyvät Huoltovarmuuskeskuksessa toteutettaviin, mittavaan RescEU-kapasiteettiin liittyviin tavara- ja palveluhankintoihin sekä niitä toteuttavan projektin materiaali- ja elinkaarihallintaan. Tehtävä sijoittuu Huoltovarmuuskeskuksen operatiiviselle osastolle ja raportoit työssäsi toimeenpanoyksikön johtajalle.

Toivomme sinulta

Tämä paikka on sinulle, joka uskot pitäväsi useampiakin lankoja käsissäsi ja viet hallitusti suurempiakin modulaarisia projekti- ja hankintakokonaisuuksia maaliin asti. Tehtäviisi kuuluu vastuullisten hankintojen suunnittelu, markkinakartoitukset, kilpailutukset, sopimusneuvottelut sekä projektinhallinta, seuranta ja raportointi. Työssäsi pääset tekemään verkostoyhteistyötä asiantuntevan organisaatiomme ja laajan kansainvälisen kumppaniverkostomme kanssa. Pääset myös näyttämään luovuutesi kehittäessäsi uutta, etkä epäröi heittäytyä oppimaan uusia asioita.

Sinulla on tehtävää tukeva korkeakoulututkinto, vahva kokemus projektityöstä, materiaalihallinnosta, hankinnoista ja ostoista sekä kattavat tiedot julkisen hankinnan kulusta.

Olet toimintatavaltasi yhteistyöhakuinen ja sinulla on vahva toimeenpano- ja organisointikyky. Olet työssäsi tarkka ja järjestelmällinen ja kiinnität huomiota yksityiskohtiin. Sinulla on erinomaiset projektihallinnan ja koordinoinnin taidot ja hallitset hyvin tavanomaiset toimisto-ohjelmistot. Tehtävässä edellytetään erinomaista suomen kielen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle

Huoltovarmuuskeskus on asiantuntijaorganisaatio, jossa työskentelee yli 70 eri alojen osaajaa. Teemme merkityksellistä työtä sitoutuneesti ja pitkäjänteisesti. Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa ja työskentelemme hybridimallilla.

Tarjoamme sinulle asiantuntevan työyhteisön, kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä itsenäisen ja monipuolisen työn yhteiskunnallisesti merkityksellisten asioiden parissa. Pääset omalla työpanoksellasi vaikuttamaan EU:n yhteiseen varautumistoimintaan.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltovarmuuskeskuksen toimeenpanoyksikön johtaja Aki Laiho puh. 029 505 1300 (puhelinaika: 4.04.2023 kello 15-17) sekä MPS:n konsultti Ville Rantalainen puh. 020 746 9472 (puhelinaika: 31.3. klo 9-10)

Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi MPS:n rekrytointisivulla 9.4.2023 mennessä.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Työsuhde on määräaikainen 30.9.2026 asti.