Julkaistu 17.07.2023

Haemme materiaalitoimintojen asiantuntijaa, varastointi

Haemme vakituiseen tehtävään materiaalitoimintojen asiantuntijaa, varastointi.

Materiaalitoimintojen asiantuntijan tehtävät liittyvät Huoltovarmuuskeskuksen (HVK) materiaalisen varautumisen varastointitoimintoihin ja erityisesti varastointiin liittyvään palveluhankintaan, prosesseihin, työkaluihin sekä materiaalien elinkaarihallintaan. Tehtävä sijoittuu HVK:n operatiiviselle osastolle materiaalitiimiin. Raportoit työssäsi toimeenpanoyksikön johtajalle.

Varastointiin keskittyvän materiaalitoimintojen asiantuntijan tehtäviin kuuluu erityisesti varmuus-, turva- ja velvoitevarastoinnin prosessit ja käytännöt, niiden toteutus, tuki ja jatkuva kehittäminen. Vastuullasi on varastoinnin prosessien toimivuus.  Samalla osallistut materiaalisen varautumisen kehittämiseen ja toteutukseen tukemalla asiantuntemuksellasi kattavasti eri sektoreiden varautumistyötä. Lisäksi toimit keskeisessä roolissa uusien varastointimuotojen kehitysprojekteissa sekä alan kansainvälisessä yhteistyössä ja huolehdit parhaiden käytäntöjen ja toimintamallien käyttöönotosta.

Työssäsi pääset tekemään tiivistä yhteistyötä asiantuntevan organisaatiomme ja laajan kansainvälisen kumppaniverkostomme kanssa. Lähimpinä kumppaneina ovat varautumisen toteutuksesta vastaavat HVK:n asiantuntijat, laajan verkostomme yhteistyöyritykset ja palveluiden toimittajat.

Toivomme sinulta

Sinulla on tehtävää tukeva korkeakoulututkinto, vahva kokemus varastoinnista, materiaalihallinnosta, hankinnoista ja ostoista sekä myös riittävät tiedot julkisen hankinnan kulusta.

Olet toimintatavaltasi yhteistyökykyinen tiimityöskentelijä ja sinulla on vahva toimeenpano- ja organisointikyky. Olet työssäsi tarkka ja järjestelmällinen. Sinulla on erinomaiset taidot projektinhallintaan ja koordinointiin ja hallitset käytetyimmät toimisto-ohjelmat. Englannin ja suomen kielen osaamisesi tulisi olla erinomainen, ruotsin taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle

Huoltovarmuuskeskus on kehittyvä asiantuntijatalo, jossa työskentelee tällä hetkellä 85 eri alojen osaajaa. Teemme merkityksellistä työtä sitoutuneesti ja pitkäjänteisesti. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset käyttämään asiantuntemustasi yhteiskunnallisesti tärkeiden asioiden parissa. Pääset omalla työpanoksellasi vaikuttamaan EU:n yhteiseen varautumistoimintaan. Tarjoamme sinulle lämminhenkisen ja innostavan työyhteisön ja kilpailukykyiset työsuhde-edut. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa ja työskentelemme hybridimallilla siinä määrin kuin työtehtävät sen mahdollistavat.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltovarmuuskeskuksen yksikönjohtaja Aki Laiho, puh. ​029 505 1300 (puhelinaika 3.8.2023 klo 10.00–11.00).

Täytä hakulomake palkkatoiveineen MPS:n rekrytointisivulla ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi 6.8. mennessä.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.