Julkaistu 20.5.2021

Haemme terveydenhuollon valmiuspäällikköä

Sailab -Medtech Finland ry ja Huoltovarmuuskeskus etsivät huoltovarmuusorganisaation terveydenhuoltopooliin terveydenhuollon valmiuspäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävässä painottuvat terveydenhuoltopoolin ja terveydenhuollon yritysten varautumisen laaja-alainen suunnittelu ja jatkuvuudenhallinnan tukeminen. Toimit myös aktiivisena varautumisen sillanrakentajana terveydenhuollossa toimivien yritysten ja julkishallinnon toimijoiden välillä. Terveydenhuoltopoolin koordinoijana vastaat poolin päivittäisestä toiminnasta, esimerkiksi poolikokousten valmisteluista ja järjestämisestä, toimintasuunnitelmasta ja -kertomuksesta sekä poolin verkoston ylläpitämisestä ja poolin tilaisuuksien järjestämisestä.

Pääset uudistamaan myös poolin roolia ja toimintaa juuri valmistumassa olevan poolin kehittämistarveselvityksen tukemana. Toinen puoli työtäsi onkin terveydenhuollon huoltovarmuuden ja varautumisen erinäiset poikkihallinnolliset kehittämisprojektit, joissa toimit esimerkiksi työryhmän pooliyhteyshenkilönä tai projektipäällikkönä.

Tehtäväkenttääsi kuuluu käytännössä koko terveydenhuollon arvoketju. Lähimmät sidosryhmäsi ovat terveydenhuollon yritykset ja toimijat, sairaanhoitopiirit ja ministeriöt. Työtä tehdään verkostomaisessa ja monialaisessa toimintaympäristössä. Teet läheistä yhteistyötä poolin puheenjohtajan sekä Huoltovarmuuskeskuksen nimetyn yhteyshenkilön ja muiden poolien kanssa. Työpaikkasi sijaitsee poolisopimuksen mukaisesti Sailab -Medtech Finland ry:ssä Helsingin Kampissa.

Hakemamme henkilö haluaa edistää terveydenhuollon yritysten varautumista ja toimintavarmuutta sekä toimialan materiaalista varautumista. Ymmärrät terveydenhuollon toimintaympäristön (ml. kyberturvallisuus & digitalisaatio) muutosta ja kehität sitä aktiivisesti. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja vahva kokemus terveydenhuollon kehittämisestä mielellään elinkeinoelämän puolelta. Eduksi on myös kokemus toimialan materiaalisesta varautumisesta. Varautumistyön tuntemus sekä kokemus projekti- ja verkostotyyppisestä työstä luetaan myös eduksi.

Verkostoidut helposti ja sinulla on hyvät neuvottelu- ja yhteistyötaidot. Olet työssäsi aikaansaava, itseohjautuva, huolellinen ja luotettava. Pystyt koordinoimaan isojakin kokonaisuuksia ja osaat viedä läpi sisäisiä projekteja sekä kykenet myös esiintymään ja toimimaan kouluttajana. Erinomainen suomen kielen ja sujuva englannin kielen taito ovat tehtävässä välttämättömiä, ruotsin kielen taito on eduksi. Tehtävä vaatii matkustusvalmiutta erityisesti kotimaassa.

Tarjoamme sinulle haastavan ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset mukaan vaikuttamaan Suomen terveydenhuollon huoltovarmuuden ja varautumisen kehittämiseen. Työ on hyvin itsenäistä ja monipuolista yhteiskunnallisesti merkityksellisten asioiden parissa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltovarmuuskeskuksen Perustuotanto-osaston johtaja Jaakko Pekki puh. 029 505 1015 (puhelinaika: 26.5. klo 10.00-11.00) sekä MPS:n konsultti Irene Turakainen puh. 020 746 9457 (puhelinaika: 24.5 klo 9-10)

Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi osoitteessa mps:n sivulla 30.5.2021 mennessä.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.