Julkaistu 22.09.2021

Haussa poolisihteeri

Haemme yhdessä Energiateollisuus ry:n kanssa Sähköpooliin Valmiuspäällikköä poolisihteerin tehtävään. Poolisihteeri vastaa poolin käytännön toiminnasta sekä suunnittelee, valmistelee ja organisoi toimenpiteitä alan huoltovarmuuden kehittämiseksi Sähköpoolin ja HVK:n ohjauksessa. Työhön kuuluvat eri tavoin toimivien organisaatioiden yhteistyön koordinointi ja toiminnan kehittäminen, varautumiskoulutuksen suunnittelu ja läpivienti sekä viestintä yrityksille ja sidosryhmille. Työ sisältää myös projektien ohjausta, jatkuvuuden hallinnan tukemista yrityksissä. Poolisopimuksen mukaisesti työnantaja on ET.

Hakemallamme henkilöllä on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä monipuolinen energia-alan kokemus vaativissa asiantuntija- tai johtotehtävissä mielellään elinkeinoelämän puolelta. Varautumistyön tuntemus sekä kokemus projekti- ja verkostotyyppisestä työstä luetaan myös eduksi.

Tehtävän hoitaminen edellyttää oma-aloitteista ja pitkäjänteistä toimintatapaa, suunnitelmallisuutta, luovuutta sekä kykyä tarttua toimeen myös käytännön rutiiniasioissa. Verkostoidut helposti ja sinulla on hyvät neuvottelu- ja yhteistyötaidot. Olet työssäsi aikaansaava, itseohjautuva, huolellinen ja luotettava. Pystyt koordinoimaan isojakin kokonaisuuksia ja osaat viedä läpi sisäisiä projekteja sekä kykenet myös esiintymään ja toimimaan kouluttajana. Erinomainen suomen kielen ja sujuva englannin kielen taito ovat tehtävässä välttämättömiä, ruotsin kielen taito on eduksi. Tehtävä vaatii matkustusvalmiutta erityisesti kotimaassa.

Tarjoamme sinulle haastavan ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset mukaan vaikuttamaan Suomen huoltovarmuuden ja varautumisen kehittämiseen. Työ on hyvin itsenäistä ja monipuolista yhteiskunnallisesti merkityksellisten asioiden parissa. Monipuolisessa verkostoympäristössä on laajat mahdollisuudet kehittyä ja kehittää.

Tehtävä edellyttää valitulle henkilölle tehtävää perusmuotoista turvallisuusselvitystä.

Lisätietoja tehtävästä antavat johtaja Jari Kostama maanantaina 20.9. klo 15:00–16:30 ja torstaina 23.9. klo 15:00–16:30 puh. 050 301 1870 sekä muina aikoina MPS:n konsultti Jenni Luoma sähköpostitse jenni.luoma(at)mps.fi. Voit myös varata soittoajan sähköpostitse.

Jos innostuit, ota yhteyttä tai täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si Talentadore-sivustolla hakupainikkeen kautta viimeistään 28.9.2021.