Julkaistu 29.09.2021

Haussa valmiuspäällikkö Teknologiapooliin

Haemme yhdessä Teknologiateollisuus ry:n kanssa Teknologiapooliin valmiuspäällikköä. Tehtävä sisältää poolisihteerin ja asiantuntijan tehtäviä. Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen.

Valmiuspäällikkö vastaa poolin käytännön toiminnasta sekä kehittää, valmistelee ja organisoi toimenpiteitä alan huoltovarmuuden takaamiseksi yhteistyössä Teknologiapoolin ja Huoltovarmuuskeskuksen kanssa. Työhön kuuluu muun muassa poolin toiminnan kehittäminen, yritysten jatkuvuuden ja toimitusketjujen hallinnan tukeminen ja koulutus sekä yhteydenpito ja viestintä yrityksille ja sidosryhmille.

Pääset mukaan seuraamaan yritysten toimintaympäristöä, tukemaan yrityksiä resilienssin hallinnassa sekä tuomaan panoksesi kestävän arvonluonnin edistämiseen.

Onnistut tehtävässä, jos sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja laaja kokemus vastaavista liike-elämän tai hallinnon tehtävistä. Toivomme, että sinulla on verkostomainen toimintatapa sekä erinomaiset yhteistyötaidot, joiden avulla edistät toimintaa erilaisten tahojen kanssa. Systemaattinen ja toimeen tarttuva työote auttavat erityisesti poolin käytännön toiminnassa, erilaisten projektien ohjaamisessa sekä tilanteissa, joissa on pidettävä monta palloa yhtä aikaa ilmassa.

Toivomme sinulta löytyvän innokkuutta kehittää ja kehittyä alalla. Parhaiten menestyt, jos olet lisäksi luonteva esiintyjä ja työskentelet suomen kielen lisäksi sujuvasti myös englanniksi. Työnkuvaan kuuluu kotimaassa matkustamista.

Pääset mukaan vaikuttamaan Suomen huoltovarmuuden ja yritysten varautumisen kehittämiseen sekä tukemaan teknologia-alan yrityksiä aitiopaikalta. Positio on yksi Suomen harvoista vastaavista, joten haasteita ja vastuuta on mukavasti mukana. Tässä yhteiskunnallisesti merkityksellisessä tehtävässä pääset kasvattamaan verkostojasi, kehittämään osaamistasi sekä tekemään aidosti tärkeää työtä Suomen eduksi.

Työnantajana tehtävässä toimii Teknologiateollisuus ry.

Onko tässä sinun seuraava uravalintasi? Odotamme innolla hakemustasi palkkatoiveineen, joten haethan tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 11.10.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Jos sinulla heräsi mietteitä tehtävästä, ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä. Lisätietoja tehtävästä antaa pääsihteeri Tuija Karanko tiistaina 5.10. klo 13–15 ja torstaina 7.10. klo 12–14, puh. 040 559 8986.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Rekrytointi on tarkoitus toteuttaa seuraavan aikataulun mukaan. Ilmoitamme hakijoille mahdollisista muutoksista.

  • Hakuaika 28.9.–11.10.
  • Haastattelut viikoilla 41–43
  • Henkilöarvioinnit viikoilla 43–44
  • Päätökset viikolla 44
  • Valitun henkilön turvallisuusselvitys
  • Aloitus 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan