Julkaistu 20.5.2021

Kyber-Terveys-hanke esittäytyy Sote ATK -päivillä

Terveydenhuollon organisaatioiden kyberturvallisuutta kehittävä Kyber-Terveys-hanke esittäytyy 25.-26.5.2021 virtuaalitapahtumana järjestettävillä sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivillä. Hankkeen virtuaaliosastolla tarjolla on tietoa sosiaali- ja terveydenhuollon kyberturvallisuuden päivänpolttavista aiheista, mm. alkuvuonna käynnistyneestä tutkimustyön tietoturvaan ja tietosuojaan keskittyvästä työpaketista. Osastolla voi myös tutustua Kyber-Terveys-hankkeen videosisältöihin sekä osallistua Kyberterveyskeskus-peliin.

Virtuaalisella messuosastolle pääsee vierailemaan vaikka ei osallistuisikaan sote ATK-päiville. Osasto on avoinna jo nyt, tapahtuman aikana sekä sen jälkeen kesäkuun puoliväliin saakka. Kyber-Terveys-hankkeen toteuttajat ovat paikalla keskustelemassa ja vastaamassa kysymyksiin tapahtuman aikana 25.-26.5. klo 9-17, silloin tällöin myös muina aikoina.

Huoltovarmuuskeskus rahoittaa Kyber-Terveys-hanketta Digitaalinen turvallisuus 2030 -ohjelmasta. Hankkeen tavoitteena on luoda toimintatapoja ja kriteeristöjä, joilla kehitetään terveydenhuollon organisaatioiden kyberturvallisuutta pitkäjänteisesti ja näin parantaa potilasturvallisuutta.

Vieraile virtuaalisella messuosastolla
Lue lisää Kyber-Terveys -hankkeesta