HVO Extranet

Haemme elintarvikehuollon asiantuntijaa

Valmistelet, toimeenpanet ja seuraat elintarvikehuoltoon liittyvän päivittäistavarakaupan sekä foodservice-tukkukaupan varautumista Huoltovarmuuskeskuksen valmiusasiamiehenä. Toimit Huoltovarmuusorganisaatiossa kauppa- ja jakelupoolin yhteysjäsenenä ja kehität yhdessä sidosryhmien kanssa alan varautumis- ja valmiustyötä. Työstäsi merkittävän osan muodostaa kehittämisprojektien vastuuhenkilönä toimiminen.

Tehtäväkenttääsi kuuluu käytännössä koko elintarvikeketju, koska toimit myös elintarviketeollisuuspoolin ja alkutuotantopoolin yhteyshenkilön tukena. Lähimmät sidosryhmäsi ovat kaupan ja jakelun sekä elintarvikehuoltosektorin poolit, työnantajaliitot sekä keskeiset pooleihin kuuluvat yritykset. Työtä tehdään verkostomaisessa ja monialaisessa toimintaympäristössä.

Hakemallamme henkilöllä on tehtävää tukeva ylempi korkeakoulututkinto sekä vahva kokemus päivittäistavarakaupan asiantuntijatehtävistä. Sinulla on mielellään myös kokemusta päällikkötehtävistä ja/tai olet toiminut projektipäällikkönä. Varautumistyön tuntemus sekä kokemus verkostotyyppisestä työstä luetaan eduksi.

Olet toimintatavaltasi itseohjautuva ja sinulla on vahva toimeenpano- ja organisointikyky. Sinulla on laaja-alainen ajattelutapa ja pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia. Ymmärrät ja kykenet hahmottamaan myös toimialan kehitysnäkymiä. Verkostoidut helposti ja sinulla on hyvät neuvottelu- ja yhteistyötaidot. Hallitset hyvin normaalit toimisto-ohjelmistot ja olet valmis matkustamaan kotimaassa. Erinomainen suomen kielen ja sujuva englannin kielen taito ovat tehtävässä välttämättömiä, ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme näköalapaikan päivittäistavara- ja elintarvikehuollon puolelle sekä mahdollisuuden vaikuttaa Suomen varautumiseen tällä sektorilla. Työ on hyvin itsenäistä ja monipuolista yhteiskunnallisesti merkityksellisten asioiden parissa. Työpaikkasi sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin ydinkeskustassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Huoltovarmuuskeskuksen perustuotanto-osaston johtaja Jaakko Pekki puh. 029 505 1015
(puhelinajat: 29.9. klo 13–15, 2.10. klo 13–15 sekä 9.10. klo 13–15)
sekä muina toimistoaikoina MPS:n konsultti Irene Turakainen puh. 020 746 9457.

Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi mps:n rekrytointisivun kautta 14.10.2020 mennessä.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.