HVO Extranet

Haemme HR-asiantuntijaa

Kehität HRD-rakenteita organisaatiossamme ja osallistut laaja-alaisesti henkilöstöhallinnon eri tehtäviin. Kyseessä on uusi rooli 50 henkilön organisaatiossamme, ja tulet mukaan kasvavaan hallintotiimimme. Esimiehenäsi toimii hallintojohtaja ja työparinasi henkilöstöhallinnosta vastaava kokeneempi HR-asiantuntija, jota tuet päivittäisissä HR-asioissa.

Tehtävä sopii mainiosti sinulle, joka haluat kehittää HRD-rakenteita alusta alkaen. Systematisoit henkilöstön kehittämisen käytäntöjä, tunnistat kehittämistarpeita ja edistät projekteja itsenäisesti, oma-aloitteisesti ja suunnitelmallisesti. Olet myös valmis perehtymään työsuhdeasioihin sekä muiden HR-tehtävien hoitoon.

Hakemallamme henkilöllä on HR-alalle soveltuva korkeakoulututkinto sekä muutaman vuoden kokemus HR- tai HRD-tehtävistä. Voit myös olla kokeneempi HR-osaaja, joka haluaa suuntautua henkilöstön kehittämisen edistämiseen.

Olet toimintatavaltasi itseohjautuva ja sinulla on vahva toimeenpano- ja organisointikyky. Sinulla on kiinnostusta ja kykyä tarttua alusta alkaen eri kehittämisprojekteihin. Sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot sekä kyky kuunnella ja tunnistaa henkilöstön tarpeita. Osaat myös vakuuttaa ja pitää tarvittaessa puolesi yhteistyötilanteissa. Erinomainen suomen kielen ja sujuva englannin kielen taito ovat tehtävässä välttämättömiä, ruotsin kielen taito on eduksi. Valtionhallinnon tuntemus luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen työn organisaatiossa, jonka tehtävä on yhteiskunnallisesti merkittävä. Työpaikkasi sijaitsee keskeisellä sijainnilla Helsingin ydinkeskustassa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltovarmuuskeskuksen hallintojohtaja Rain Mutka (23.10. klo 14–15), puh. 050 559 1905
sekä MPS:n konsultti Jonathan Rasmus (toimistoaikoina 20.10. ja 27.10.), puh. 020 746 9481.

Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi mps:n rekrytointisivun kautta 28.10.2020 mennessä.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.