HVO Extranet

Haemme logistiikan erityisasiantuntijaa

Haemme logistiikan erityisasiantuntijaa infrastruktuuriosastollemme kehittämään logistiikan varautumis- ja valmiustyötä yhteiskunnassamme maaliikenteen osalta. Kuulut kolmen hengen osaavaan tiimiin, jossa hoidat itsenäisesti omaa vastuualuettasi. Toimit tehtävässäsi maakuljetuspoolin yhteysjäsenenä kehittäen yhdessä poolisihteerin ja verkostojen kanssa alan varautumis- ja valmiustyötä. Kokoat yhteen työryhmiä, joissa olet käynnistämässä innovaatiotoimintaa ja kehittämishankkeita sekä hallinnoit verkostoja, jotka ohjaavat projekteja. Sidosryhmiäsi ovat mm. logistiikka-alan työnantajaliitot, viranomaiset ja alan keskeiset yritykset. Työtä tehdään verkostomaisessa ja laaja-alaisessa toimintaympäristössä.

Sinulla on tehtävää tukeva ylempi korkeakoulututkinto, vähintään kymmenen vuoden kokemus asiantuntija- tai johtotehtävistä logistiikan alalta sekä vahva ymmärrys logististen materiaalivirtojen hallinnasta ja riskeistä, logistiikkakeskusten toiminnasta sekä maaliikenteestä laajemmin (meri- ja ilmaliikenteen tuntemus on eduksi). Olet toimintatavaltasi itseohjautuva ja sinulla on vahva halu kehittää osaamistasi. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja olet luonteeltasi näkemyksellinen kehittäjä, mutta sinulla on myös vahva toimeenpano- ja organisointikyky sekä pitkäjänteinen työskentelyote. Olet taitava verkostojen rakentaja ja sinulla on kyky motivoida ja innostaa ihmisiä. Erinomainen suomen kielen ja sujuva englannin kielen taito ovat tehtävässä välttämättömiä – ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan logistiikka-alalle sekä yhteiskunnallisesti merkittävän, strategisen ja monipuolisen työn. Työ on hyvin itsenäistä, laaja-alaista ja vastuullista ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työsi sisältöön. Työpaikkasi sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Huoltovarmuuskeskuksessa johtaja Sauli Savisalo ti 13.10. klo: 8–9 tai ma 19.10. klo: 8–9, puh. 0400-473 155
sekä MPS:n konsultti Hanna Ruohonen pe 16.10. klo: 15–16.30, puh. 020-746 9470.

Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi mps:n rekrytointisivun kautta 21.10.2020 mennessä.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.