HVO Extranet

Haemme ohjelmakoordinaattoria

Toimit Huoltovarmuuskeskuksen laajojen ohjelmakokonaisuuksien ja projektien suunnittelun, toteuttamisen ja seurannan parissa. Kehität ja jalkautat ohjeita, välineitä, mekanismeja ja toimintatapoja. Suunnittelet, valmistelet ja dokumentoit ohjelmatoimiston kokouksia ja muita tapahtumia ja pidät huolta ohjelmien toteutuksen ja ohjelmien välisestä koordinoinnista. Vastuullasi on ohjelmallisuuden yleistilannekuvan laadinta ja ylläpitäminen. Tehtävä on käytännönläheinen asiantuntijatason tehtävä, joka sijoittuu Huoltovarmuuskeskuksen ohjelmatoimistoon ja raportoit työssäsi ohjelmatoimiston päällikölle.

Tehtävässä osallistut Huoltovarmuuskeskuksen ohjelmien tukemiseen ja ohjelmatoiminnan ja ohjelmallisen toimintakulttuurin jalkauttamiseen. Tehtävä on uusi ja haettavan henkilön työnkuva muuttuu asteittain. Alkuvaiheessa tehtävän painotus on ohjelmallisen toimintatavan luomisessa ja sen edellyttämien käytänteiden parissa.

Tämä paikka on sinulle, joka uskot pitäväsi useampiakin lankoja käsissäsi ja haluat oppia ja kehittyä ohjelma- ja projektijohtamismallin parissa. Pääset myös näyttämään luovuutesi kehittäessäsi uutta, etkä epäröi heittäytyä oppimaan uusia asioita.

Hakemallamme henkilöllä on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja vähintään kolme vuotta työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä elinkeinoelämästä ja/tai julkiselta sektorilta. Aiempi kokemus ohjelma- ja/tai projektijohtamisesta luetaan eduksi. Olet luonteeltasi luova ja toimintatavaltasi itseohjautuva, sinulla on vahva toimeenpano- ja organisointikyky ja hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Olet työssäsi yhteistyöllinen ja viestit selkeästi. Hallitset hyvin normaalit toimisto-ohjelmistot. Eduksesi on erityisesti MS Excelin ja Power Pointin käyttökyky ja visuaalinen ilmaisukyky. Suomen ja englannin kielen osaaminen tulisi olla sujuvaa ja ruotsin kielen taito on ehdottomasti eduksi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen, haastavan ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset oppimaan ja kehittymään ohjelma- ja projektijohtamisen yhteiskunnallisten tärkeiden asioiden parissa. Työpaikkasi sijaitsee keskeisellä sijainnilla Helsingin ydinkeskustassa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltovarmuuskeskuksen ohjelmatoimiston päällikkö Axel Hagelstam puh. 040 541 5750 (puhelinajat arkipäivisin ma-pe klo 11-12) tai axel.hagelstam@nesa.fi
sekä MPS:n konsultti Irene Turakainen puh. 020 746 9457 (puhelinaika pe 8.1 klo 12-13)

Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi mps:n sivulla 12.01.2021 mennessä.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.