HVO Extranet

Haemme terveydenhuollon asiantuntijaa

Valmistelet, toimeenpanet ja seuraat yhdessä laajan sidosryhmäverkoston kanssa terveydenhuoltoalan varautumis- ja valmiustyötä Huoltovarmuuskeskuksen valmiusasiamiehenä. Toimit Huoltovarmuusorganisaatiossa terveydenhuoltopoolin yhteysjäsenenä ja kehität yhdessä sidosryhmien kanssa alan varautumis- ja valmiustyötä. Työstäsi merkittävän osan muodostaa kehittämisprojektien vastuuhenkilönä toimiminen. Huolehdit osaltasi myös terveydenhuollon laitteiden ja tarvikkeiden varmuusvarastoinnista sekä lääkkeiden velvoitevarastointikorvauksista.

Tehtäväkenttääsi kuuluu käytännössä koko terveydenhuoltoketju. Lähimmät sidosryhmäsi ovat terveyden huollon toimijat, sairaanhoitopiirit ja ministeriöt. Työtä tehdään verkostomaisessa ja monialaisessa toimintaympäristössä. Tulet kuulumaan Huoltovarmuuskeskuksen terveydenhuoltotiimiin, joka raportoi perustuotanto-osaston johtajalle.

Hakemallamme henkilöllä on tehtävää tukeva ylempi korkeakoulututkinto sekä vahva kokemus terveydenhuoltoalan asiantuntijatyöstä, erityisesti alan materiaalisesta varautumisesta. Lääkevarastoinnin tai lääkelogistiikan kokemus on työssä eduksi. Varautumistyön tuntemus, kokemus verkostotyyppisestä työstä sekä projektityön kokemus luetaan myös eduksi.

Olet toimintatavaltasi itseohjautuva ja sinulla on vahva toimeenpano- ja organisointikyky. Sinulla on laaja-alainen ajattelutapa ja pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia. Tehtävä vaatii myös tarkkuutta ja huolellisuutta erityisesti varmuusvarastoinnin sekä velvoitevarastointikorvausten osalta. Ymmärrät ja kykenet hahmottamaan myös toimialan kehitysnäkymiä. Verkostoidut helposti ja sinulla on hyvät neuvottelu- ja yhteistyötaidot. Hallitset hyvin normaalit toimisto-ohjelmistot ja olet valmis matkustamaan kotimaassa. Erinomainen suomen kielen ja sujuva englannin kielen taito ovat tehtävässä välttämättömiä, ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme näköalapaikan terveydenhuollon puolelle sekä mahdollisuuden vaikuttaa Suomen varautumiseen tällä sektorilla. Työ on hyvin itsenäistä ja monipuolista yhteiskunnallisesti merkityksellisten asioiden parissa. Työpaikkasi sijaitsee keskeisellä sijainnilla Helsingin ydinkeskustassa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltovarmuuskeskuksen perustuotanto-osaston johtaja Jaakko Pekki puh. 029 505 1015 (puhelinajat: 2.11. klo 14–15 sekä 6.11. klo 10–11) sekä MPS:n konsultti Irene Turakainen puh. 020 746 9457 (puhelinajat: 29.10. klo 14:30–15:30).

Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi mps:n rekytointisivulla 8.11.2020 mennessä.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.