HVO Extranet

Huoltovarmuuskeskus hakee perustuotanto-osaston johtajaa

Huoltovarmuuskeskus hakee perustuotanto-osaston johtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Perustuotanto-osaston johtajana vastaat teollisuustuotantoon kuuluvista alueista, mm. elintarvikehuoltoon, terveydenhuoltoon ja kriittiseen teollisuustuotantoon liittyen. Perustuotanto-osaston vastuualueella on esimerkiksi huoltovarmuutta tukevaa varmuus-, turva- ja velvoitevarastointia.

Huoltovarmuuskeskuksessa on noin 50 työntekijää, joista perustuotanto-osaston johtajan suoria alaisia on 7. Toimit HVK:n johtoryhmän jäsenenä. Johtamistyö on monipuolista yleisjohtamista, jossa haettavalta henkilöltä odotetaan kokemusta teollisuuden toiminnasta laajasti sekä valmiuksia toimia muiden sisältöalueiden kanssa. Päivittäisen johtamisen lisäksi tehtävään kuuluu yhteistyötä useiden sidosryhmien kanssa. Työtä tehdään verkostomaisessa ja monialaisessa toimintaympäristössä. Keskeisiä sidosryhmiäsi ovat vastuualueilla toimivat viranomaiset, elinkeinoelämän liitot sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä tuntemusta huoltovarmuudelle kriittisen perustuotannon alueilta. Odotamme myös vankkaa kokemusta johtamis- ja esimiestyöstä sekä vahvaa kehittämisotetta, vastuullisuutta ja hyvää hallintotapaa. Sinulla on hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja esiintymistaidot ja viestit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Valtionhallinnon sekä huoltovarmuus- ja varautumistyön tuntemus luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja haastavan tehtävän, jossa pääset käyttämään asiantuntemustasi yhteiskunnallisesti tärkeiden asioiden parissa. Työpaikkasi sijaitsee keskeisellä sijainnilla Helsingin ydinkeskustassa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa

Huoltovarmuuskeskuksessa va. Toimitusjohtaja Janne Känkänen, puh. 029 505 1012 (tavoitettavissa 25.5.2020 klo 12-13 sekä 29.5.2020 klo 12-13)

sekä MPS:n konsultti Irene Turakainen, puh 020 746 9457 (tavoitettavissa 26.5.2020 klo 15-16)

Täytä hakulomake palkkatoiveineen MPS:n sivulla ja liitä mukaan CV 31.5.2020 mennessä.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Hakuaika alkaa: 20.05.2020 09:30 ja päättyy: 31.05.2020 23:59