IT-asiantuntija

Huoltovarmuuskeskus etsii palvelukseensa

Tietotyön sujuvoittajaa

Muut ulkoistavat lähitukipalveluitaan, mutta me olemme päättäneet investoida omaan inhouse-IT-osaajaan.

Älä anna organisaatiomme koon hämätä, sillä sekä työntekijämme työtehtävät että niitä tukevat ICT-ratkaisut ovat tavanomaisesta poikkeavia. Kehitämme ratkaisujamme koko ajan ja haluamme siksi taloon oman osaajan varmistamaan tehtyjen muutosten soveltuvuuden ja laadukkaat rolloutit.

Olet etsimämme IT-osaaja, jos sinulla on vahvaa teknistä osaamista, tartut ongelmiin ratkaisuhakuisesti ja pyrit laadukkaaseen asiakaskokemukseen. Olet tottunut pitämään montaa rautaa tulessa, joten ajoittaiset ad hoc -tilanteet ja multitasking saavat sinut jopa loistamaan!

Koska tehtävänäsi on varmistaa työn sujuvuus ja työvälineiden toimintavarmuus, sinulta luonnistuvat paitsi vanha kunnon vierihoito myös sisäiset koulutukset, intranetin UKK-palstan pyörittäminen sekä etäyhteyden kautta tehtävä ongelmanratkaisu.

Hallitset sujuvasti Windows-ympäristöt ja Office-tuotteet, mutta innostut myös tulevaisuudessa häämöttävästä seka-arkkitehtuurista, joka tuo mukanaan Apple-laitteet ja jonka käyttöönotossa olet keskeisessä roolissa. Myös erilaisten päätelaitteiden ja lähiverkkojen, jopa julkaisujärjestelmien käyttö ja hallinta on sinulle tuttua. Arjessa rutiinit muodostavat työsi selkärangan, mutta niiden vastapainoksi etsit luoviakin ratkaisuja työntekomme edellytysten kehittämiseksi.

Tarjoamme sinulle laajaa ja monipuolista työkenttää organisaatiossa, jonka tehtävä on yhteiskunnallisesti merkittävä. Inhouse-IT-osaajan paikalta sinulle avautuu näköalapaikka myös laajempiin huoltovarmuusratkaisuihin ICT-infrastruktuuriin, kyberturvallisuuteen ja verkostoihin liittyen. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen mahdollistaa myös urakehityksen muutaman vuoden aikajänteellä.

Kelpoisuusvaatimukset:

  • soveltuva IT-alan koulutus
  • työkokemusta lähitukena
  • erinomainen suomen kieli, sekä suullinen että kirjallinen
  • hyvä englannin kieli
  • kehityshakuisuus.

Jos tulet valituksi, sinusta tehdään myös perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antavat virka-aikaan varautumispäällikkö Erkki Räsänen (+358 29 505 1006) sekä erityisasiantuntija Katri Liekkilä (+358 29 505 1007).

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 7.10.2018 mennessä Personnel:in kautta.